top of page
Zoeken

Plan kiekendief!

Op donderdag 10 oktober kreeg Natuurpunt Gingelom een interessante uiteenzetting over het plan Kiekendief! We trokken samen met een 20tal geïnteresseerden de velden van Gingelom in. Samen met de plaatselijke bedrijfsplanner en lokale akkervogelgids/onderzoeker bekeken we de tijdelijke maatregelen die in Gingelom aangelegd werden afgelopen najaar en dit voorjaar. We kregen een laatste stand van zaken over het onderzoek dat gelijktijdig met dit plan loopt.
Plan Kiekendief startte begin 2017 in opdracht van het Agentschap voor Natuur en Bos en is een samenwerking tussen twee regionale landschappen (Zuid-Hageland en Haspengouw en Voeren), de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) en twee akkervogelwerkgroepen: Werkgroep Grauwe Gors en Grauwe Kiekendief – Kenniscentrum Akkervogels (NL).

Voor meer informatie kan u alvast een kijkje nemen op www.plankiekendief.be of op de facebookpagina ‘Plan Kiekendief’ voor de laatste nieuwe berichten en acties.


Als Natuurpunt Gingelom ondersteunen we deze projecten uiteraard volledig en bekijken welke samenwerkingen we in de toekomst kunnen uitwerken. 146 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page