top of page
Zoeken

Steun de actie #koenloopt200k Beste natuurpunters,


Als voorzitter van Natuurpunt Gingelom ligt onze lokale natuur me na aan het hart! Gingelom heeft heel wat mooie plekken verborgen moois! Zo kunnen we samen genieten van onze mooie holle wegen met onze dassen burchten, onze talrijke vergezichten op onze prachtige ruilverkavelingswegen, genieten van onze tumuli, picknicken op één van de mooie stopplaatsen langsheen het fietsroute netwerk! 


Met Natuurpunt Gingelom proberen we deze natuur te beschermen én proberen we in Gingelom extra natuur te creëren! Zou het niet fantastisch zijn mochten we in Gingelom méér natuur hebben? Een prachtige hoogstamboomgaard? Een veld vol klaprozen en andere wilde bloemen? Een nieuwe biotoop voor onze lokale fauna en dit allemaal toegankelijk voor iedereen?


Wij bij Natuurpunt Gingelom doen ons uiterste best om hieraan te werken maar we kunnen het niet alleen! We hebben jullie steun nodig!


Wat ga ik doen?

Ik zal komende maand minstens 200km lopen. Jullie kunnen me steunen door een bedrag te storten per kilometer of door een vrijegift te doneren! 

Bij 1000 euro loop ik als slotprestatie een marathon door de straten van Gingelom en bezoek ik elke deelgemeente!


Elke gestorte euro gaat integraal naar onze werking en blijft in Gingelom!


Doen jullie mee en steunen jullie mij?


Alvast bedankt!!

Groeten!17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page