top of page
Zoeken

2e editie van Natuurcafé meer dan geslaagd!

Natuurpunt Gingelom kan terugblikken op een geslaagde editie van haar tweede pop-up Natuurcafé! Vorig jaar in oktober vond onze eerste editie plaats in Boekhout. Nu was Gingelom aan de beurt. Het concept bleef onveranderd: prachtige gegidste wandelingen met de mogelijkheid nadien een hapje en een drankje te nuttigen.


Meer dan 100 enthousiaste bezoekers mochten bovendien kennis maken met de muzikale avonturen van ons bestuurslid Rik. Zijn bandje zorgde immers voor de muzikale begeleiding in ons café. Bestuurslid Veerle zorgde dan weer voor verse soep die absoluut gesmaakt werd door onze bezoekers!


We voorzagen twee gegidste wandelingen verzorgd door onze vaste natuurgidsen Brigitte en Stanny. Het werd een mooie wandeling in en rond Gingelom en Niel die geapprecieerd werd door onze wandelaars.


We kregen ook de Vogelwerkgroep over de vloer. Zij verzorgden een mooie educatieve stand. Ook Natuurpunt Gingelom voorzag een infostandje waar we onder andere onze zelfgemaakte vogelkastjes ten voordele van onze werking verkochten.


Kortom, ook deze tweede editie was een succes! Noteer alvast zondag 18 oktober in je agenda voor onze 3e editie! Meer informatie over onze activiteiten vind je op onze website!


Steun ons, steun de natuur in Gingelom door lid te worden voor maar 27 euro / jaar op www.natuurpuntgingelom.be/lid of doe een vrije gift


Geniet alvast meer van onderstaande foto's die gemaakt werden door onze bestuursleden Gilbert en Veerle!


Tot op één van onze activiteiten!


Groeten,

Koen

Voorzitter Natuurpunt Gingelom

135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page